!!!! Momentan serviciul de reparare ECU nu este disponibil !!!!

1. Procesul nostru de testare și reconstrucție pentru orice ECU începe cu o evaluare vizuală profundă a plăcii de circuite și a tuturor componentelor electronice. De la coroziune prin contact cu lichide sau acid până la daune provocate de lovituri sau arsuri. De asemenea verificăm memoria ECU sau CPU pentru a ne asigura că funcționează corect.
2. Verificăm software-ul și programarea.
3. Efectuăm un test pe bancul de testare cu echipamente electronice de laborator care emulează motorul mașinii. Am dezvoltat un tester specific pentru a asigura acuratețea fiecărui diagnostic.
4. În cele din urmă, dacă ceva nu este în regulă vom merge mai departe cu reconstrucția și repararea acestuia. Înlocuim piesele deteriorate precum și punctele slabe, înlocuim componentele despre care se știe în mod obișnuit că se defectează, acest pas garantează fiabilitatea și calitatea reparației.
5. După ce unitatea trece toate testele, componentele cheie sunt re-lipite pentru a asigura un transfer optim de semnale și tensiuni necesare.
6. Garanția oferită pentru orice fel de reparație este de 6 luni.
Notă :
În unele cazuri atunci când ne trimiteți calculatorul de injecție al motorului va trebui să trimiteți cheile mașinii și modulul de securitate, cum ar fi de exemplu EWS-ul sau imobilizatorul. De ce? Pentru că uneori toate acestea trebuiesc testate împreună ca un set.
Dacă ECM-ul dvs este în stare bună, va informăm că testarea costă 150 lei